Cartell-I-Concurs-composicio

Seleccionades les obres finalistes del I Concurs de Composició de Música Festera del Verger

 

Un total de 12 obres han estat seleccionades de entre les 25 presentades a la primera convocatòria del Concurs. El jurat qualificador format per tres professionals de la música en el camp de la composició musical, i coneixedors de la festa dels Moros i Cristians ha remés a El Contrapunt, Espai de Música Jove del Verger, la seua valoració i selecció de les 3 obres de cadascuna de les 4 modalitats convocades. Després d’un mes de deliberació i un intens treball d’avaluació, la fase final es presenta emocionant. Els lemes de les obres seleccionades ordenades alfabèticament són :
1. AL DEFENSOR
2. AL-JAZIRÍ
3. AL-YAZIRAT
4. BANI
5. DOLÇA-EINA
6. EL CAVALLER TRITONAL
7. EL RONDÓ D’ANDREU
8. ENTRADA MORA
9. FOSCOR
10. LA MATESA
11. REY DAVID
12. SAHARI
El proper divendres 11 de Març de 2016, a les 22 hores a la Casa de Cultura del Verger, tindrà lloc la fase final amb la interpretació de totes les obres separades per modalitats:
1. Ballet o Fanfàrria per a Colla de Dolçaines i Percussió.
2. Ballet o Fanfàrria per a Colla de Dolçaines i Percussió amb metalls
3. Marxa Cristiana per a banda ( amb dolçaina )
4. Marxa Mora per a banda ( amb dolçaina )
Les obres seran interpretades per músics professionals del Verger i de la Marina Alta, dirigits per Pasqual Salort i Filibert Mira. L’emoció del concert està servida, donat que en la decisió final de les obres guanyadores el públic votarà. Hi haurà a més el premi dels músics sense dotació econòmica. Per a acabar d’arredonir la festa comptarem amb la col•laboració de l’Escola Comarcal de Teatre ( ETC ) i l’artista valencià de la comarca, Lluís El Sifoner, que farà de mantenidor de l’acte. VINE, ESCOLTA,GAUDEIX I VOTA!!. Una exposició fotogràfica al voltant de la festa del Verger i servei de barra t’ajudaran a passar una nit immillorable. ENTRADES A LA VENDA en breu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *